Tandheelkunde

In al onze specialismes – kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde en implantologie – gebruiken we de modernste technieken. We werken volgens de laatste behandelmethodes en met de nieuwste apparatuur. Onze röntgenfoto’s zijn bijvoorbeeld volledig digitaal, en voor gebitsafdrukken maken we gebruik van een digitale mondscanner. Met de CBCT-scanner (Cone Beam Computer Tomografie) behoren wij tot een van de weinige praktijken in Nederland die driedimensionaal in uw kaak of gebitselement kunnen kijken. We kunnen hierdoor betere diagnoses stellen. Of u nu komt voor een periodieke controle of voor een wortelkanaalbehandeling, u bent bij ons verzekerd van de beste mondzorg.

Victor uit Noordwijkerhout

“Uitstekende, innovatieve praktijk, wij komen er al jaren met het hele gezin. Bijzonder kundig en behulpzaam personeel, heel klantvriendelijk ook. En betrokken: tandarts van Alphen doet altijd zelf de nacontrole.”

Sabine uit Noordwijk

“Bij tandartskeuze speelt vertrouwen voor mij een belangrijke rol. Tandarts van Alphen heeft echt zorg voor mijn gebit. Daarom voor mij nooit meer een andere tandarts.”