Implantaten

Een implantaat is een kunstwortel, die in het kaakbot wordt geplaatst ter vervanging van ontbrekende tanden of kiezen. Implantaten zijn gemaakt van titanium, een materiaal waar bot zich aan hecht. Sinds kort beschikken we ook over Zirconium implantaten, implantaten van een keramisch-achtig materiaal. Zirconium is een weefselvriendelijk materiaal met een lichte kleur. Een prachtig alternatief voor mensen die geen lichaamsvreemd materiaal zoals Titanium in de mond verdragen. Ze bieden houvast aan kronen, bruggen en gebitsprotheses. Deze zien er dan uit als eigen tanden of kiezen. We plaatsen een implantaat onder plaatselijke verdoving. We maken een opening in het tandvlees en boren vervolgens een gaatje waar het implantaat precies in past. Na ongeveer twee maanden is het implantaat vastgegroeid.

Victor uit Noordwijkerhout

“Uitstekende, innovatieve praktijk, wij komen er al jaren met het hele gezin. Bijzonder kundig en behulpzaam personeel, heel klantvriendelijk ook. En betrokken: tandarts van Alphen doet altijd zelf de nacontrole.”

Sabine uit Noordwijk

“Bij tandartskeuze speelt vertrouwen voor mij een belangrijke rol. Tandarts van Alphen heeft echt zorg voor mijn gebit. Daarom voor mij nooit meer een andere tandarts.”